Поръчах

0 артикула
Вижте всички статии

Защо да изберем фототапет за декор и как да го поставим

    Нова Декор представя на вашето внимание колекция фототапети от ново поколение на реномираната швейцарска компания Wizard+Genius .

 

     Фототапетите се отличават с високо качество и изключителен дизайн. Предназначени са за декорация и поставят акцент в интериора на всяко помещение.

 

   Защо да поставим фототапет? Защото днес решенията трябва да бъдат по-смели и по-категорични и да бъде използвана максимално широката гама от цветове.

 

Поставяйки фототапет, можете да придадете на помещението усещане за завършеност,  темперамент и положително настроение!

 

   Колекцията фототапети предлага богато разнообразие от изображения и размери. Сред колекциите, ексклузивно представени от Нова Декор са: фототапети с градове, фототапети с природа, фототапети арт и детски фототапети.

 

Най-новата ексклузивна колекция, представена в онлайн бутика на Нова Декор, е последната иновация на пазара. Фототапетите са изработени от „non-woven“ тъкан. Това е висококачествена и устойчива тъкан, която визуализира изображението с още по-висока резолюция, улеснява поставянето на фототапета, неговата поддръжка и устойчивост на UV светлина.

 

   Преди да поставите фототапет на стената трябва да се уверите, че повърхността е почистена, гладка и суха.

 

   Фототапетите биват предлагани в няколко различни размера. На опаковката на всеки продукт има описано от колко части се състои фототапета. Преди да започнете, поставете фототапета на пода и проверете последователността на отделните части.  Всяка опаковка съдържа лепилото, което трябва да ползвате за поставянето на фототапета. Смесете пастата по следния начин:

 

- За тапети от 4 части (183х254 см): 40 г в 1,2-1,5 л. вода

 

- За тапети от 8 части (366х354 см): 50 г в 1,5-2 л. вода

 

    Лепилото се разтваря в хладка вода и се разбърква. Преди да пристъпите към поставянето, оставете сместа за 20 минути и разбъркайте още веднъж преди употреба.

 

   За ваше улеснение, препоръчваме да започнете поставянето от долната лява част. Нанесете лепилото равномерно по хартията. Важно е всички ъгли да бъдат покрити равномерно с лепило.

 

След това поставете подготвеното парче на желаната позиция и го притиснете отгоре-надолу. Ако остане въздух под фототапета, го премахнете с изтласкващи движения от центъра към страните.

 

Ако остане лепило върху лицевата част на фототапета, избършете с леко навлажнена кърпа. Ако някое от парчетата е поставено накриво, отстранете го внимателно и го поставете отново, максимално бързо.

 

    След поставянето, фототапетът изсъхва бавно. Не е препоръчително да го поставяте и да съхне на температура под или над 20°C.

 

    Надяваме се, че избора, поставянето и насладата с фототапети от Нова Декор ще бъде приятно изживяване за вас.

 

Нова Декор – изкуството да бъдеш различен!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти