Вижте всички статии

Кои са цветовете в интериора през 2019-та година?

Кои са цветовете в интериора през 2019-та година?

Подгответе се за цял нов набор от цветове, на които да се насладите, защото новата година носи със себе си съвсем нови цветови тенденции и те са повече от страхотни. Според интериорният дизайнер (и творческия директор на Emily Henderson Design), Брейди Толбърт, това са 5-те най-горещи цвята за 2019г.

  1. Тъмно зелено.

През последните години видяхме всички нюанси на зеленото, но през 2019-та минаваме на по-тъмна вълна. Точно този нюанс на зелено, беше страшен хит през 90-те години. Нестандартното в този нюанс е, че точно в този зелен цвят е добавено малко сиво, за да не е толкова натрапчив.

 

2. "Убит" пастелен цвят.

Независимо дали е розово, лилаво или синьо, по-меките,“ убити“ версии се връщат на мода! 

 

3. Тъмно сив

Сивият цвят като цяло е неутрален. Тази година може да го видим в по-наситеният му вид. В комбинация с лилаво, синьо или зелено ще е истински хит!

 

4. Теракота

Внесете всички земни естествени цветове в дома си! Този цвят може да не е подходящ за стените във Вашия дом, но през 2019-та година ще го видим във варианти на всякакви аксесоари за дома и гардероба, текстил и много други акценти.  

 

5. Цвят – гъба.

Този нюанс на бежовото е идеален за 2019-та година. Не е нито тъмен нито светъл. Перфектната комбинация от бежово като преоблада сивия цвят за сметка на кафявият. По-мек, по-изискан тон, който носи много топлина в една стая, без да дразни окото. 

credit images: housebeautiful.com

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари